Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:13 | London, Apr 25 23:13 | New York, Apr 25 19:13
Shanghai, Apr 26 07:13 | Tokyo, Apr 26 08:13 | Sydney, Apr 26 10:13

Європа стане майже повністю газозалежною від російського газу на 90%

Європа стане майже повністю газозалежною від російського газу на 90%
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 листопада 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


Європа стане майже повністю газозалежною від російського газу на 90%

Залежність Євросоюзу від імпорту газу виросте до 2020 року до 73-79% від загального обсягу споживання, а до 2030 року до 81-89%.  



Такі прогнози наводяться в чорновій версії доповіді єврокомісара з енергетики Гюнтера Еттінгера, що надійшла в розпорядження ЗМІ, передає K2Kapital.

Минулого тижня Єврокомісія представила нову енергетичну стратегію ЄС до 2020 року.

У ній підкреслювалося, що необхідний обсяг інвестицій для модернізації енергетичної інфраструктури Європи становить 1 трлн. євро.

План також передбачає диверсифікацію нинішніх поставок енергоресурсів, частка Росії в яких, з урахуванням імпорту нафти і газу, складає в даний час близько 33%.

В майбутньому відомство випустить другий огляд з даного питання - "Пріоритети енергетичної інфраструктури на 2020-30 роки - концепція інтегрованої європейської енергосистеми".

В даний час близько 66% своїх газових потреб Європа задовольняє за рахунок імпорту.

У Брюсселі розраховують на створення "південного газового коридору", який дозволить імпортувати газ з Каспійського басейну.

Як очікується, поставки з цього напрямку зможуть покрити 10-20% газових потреб Європи до 2010 року.

Таким чином, щорічний обсяг поставок у Старий світ може скласти 45-90 млрд. кубометрів.

Європа стане майже повністю газозалежною від російського газу на 90%


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті