Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:05 | London, Apr 20 10:05 | New York, Apr 20 06:05
Shanghai, Apr 20 18:05 | Tokyo, Apr 20 19:05 | Sydney, Apr 20 21:05

Євродепутати обговорюють необхідність Nabucco

Євродепутати обговорюють необхідність Nabucco




23 вересня 2010 в 11:40 - Уляна Роїк


Євродепутати обговорюють необхідність Nabucco

Європейські інститути повинні зробити особливим пріоритетом своєї діяльності політичну і фінансову підтримку газопроводу Nabucco.  



Про це йдеться в доповіді Європарламенту щодо забезпечення безпеки газових поставок, голосування по якій євродепутати проводять у Страсбурзі.

«Необхідно, щоб кожна держава-учасниця Євросоюзу підготувало превентивні заходи для боротьби з можливим газовою кризою і відправила список цих заходів в Єврокомісію», - цитує прес-служба Європарламенту слова депутата від Іспанії Алехо Відаль-Квадраса.

На думку депутата і його колег по парламентській комісії, прокладка трубопроводу Nabucco може стати одним із засобів для запобігання самої можливості нової газової кризи.

Холодною зимою 2009 року «газова війна» між Росією та Україною призвела до того, що жителі 17 європейських країн залишилися без тепла, нагадує прес-служба Європарламенту. З цього моменту керівники країн єврозони з особливою увагою стежили за розвитком відносин між східними сусідами Євросоюзу.

У квітні 2010 року ці відносини були врегульовані в ході візиту президента Дмитра Медведєва до Харкова, коли Росія і Україна домовилися про постачання газу і статус Чорноморського флоту.
 

Євродепутати обговорюють необхідність Nabucco


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті