Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:29 | London, Apr 25 20:29 | New York, Apr 25 16:29
Shanghai, Apr 26 04:29 | Tokyo, Apr 26 05:29 | Sydney, Apr 26 07:29

Євро знизився після можливого зниження рейтингу Португалії

Євро знизився після можливого зниження рейтингу Португалії




21 грудня 2010 в 18:38 - Христина


Євро знизився після можливого зниження рейтингу Португалії

Євро знову знижується після заяви рейтингового агентства Moody’s про те, що воно поставило кредитний рейтинг Португалії на перегляд з можливістю зниження.



У ході ранкових торгів єдина валюта зміцнилася до позначки $1,32 з рівня вчорашнього закриття $1,3096, мінімального значення з 2 грудня, на заявах віце-прем’єра Китаю про те, що Пекін підтримує спроби Євросоюзу заспокоїти хвилювання на світових ринках щодо ситуації з європейським борговими кризою.

"Заява Moody’s остудила частину оптимізму інвесторів щодо єдиної валюти, однак подібні новини вже не так сильно впливають на ринок, як це було близько півроку тому", - сказала Джейн Фулі, головний валютний аналітик з Rabobank.

"Я не думаю, що ця заява, саме по собі, зможе вибити євро з його торгового діапазону", - додала вона.

Агентство Moody’s також заявило, що воно може знизити рейтинги деяких банків Іспанії слідом за зниженням відразу на кілька сходинок кредитного рейтингу Ірландії, яке відбулося минулого тижня.
 

Євро знизився після можливого зниження рейтингу Португалії


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті