Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:10 | London, Mar 19 11:10 | New York, Mar 19 07:10
Shanghai, Mar 19 19:10 | Tokyo, Mar 19 20:10 | Sydney, Mar 19 22:10

Євро стабілізувався перед борговими аукціонами в єврозоні

Євро стабілізувався перед борговими аукціонами в єврозоні




12 січня 2011 в 11:12 - Христина


Євро стабілізувався перед борговими аукціонами в єврозоні

Євро трохи відновився в середу, проте його здатність до зростання обмежена, оскільки інвестори зберігають обережність напередодні аукціонів периферійних країн єврозони.



Португалія вийде на ринок облігацій сьогодні, а Іспанія спробує продати свої бонди на суму до 3 мільярдів євро ($3,89 мільярда) у четвер. Ринки хочуть дізнатися, чи зможуть ці країни отримати кошти за прийнятною ціною або будуть змушені звернутися по допомогу до Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду.

Зараз єдина валюта переживає підйом, після того як джерела з єврозони повідомили, що міністри фінансів регіону на наступному тижні, ймовірно, обміркують можливість збільшення ефективної кредитоспроможності фонду допомоги блоку, щоб заспокоїти ринки.
 

Євро стабілізувався перед борговими аукціонами в єврозоні


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті