Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:41 | London, Apr 19 19:41 | New York, Apr 19 15:41
Shanghai, Apr 20 03:41 | Tokyo, Apr 20 04:41 | Sydney, Apr 20 06:41

Євро падає через конфлікт у Кореї і кризу в єврозоні



24 листопада 2010 в 17:03 - Христина


Євро падає через конфлікт у Кореї і кризу в єврозоні

Євро впав до мінімуму двох місяців проти долара в середу, оскільки відновлення єдиної валюти припинилося через хвилювання про поширення боргового кризи за межі Ірландії і конфлікту між Північною і Південною Кореями.



Диференціали між прибутковістю облігацій периферійних країн єврозони і прибутковістю держоблігацій Німеччині збільшилися, у той час як артилерійський удар Північної Кореї з Південної, поставив півострів на грань війни, змусив інвесторів шукати спокою в безпечних валютах.

Євро протягом перших годин торговельної сесії середовища перебував у коридорі $1,3380-1,3420, проте відразу після відкриття торгів на борговому ринку Європи єдина валюта почала швидке падіння, знизившись за годину до позначки $1,3284 через розширення спредів між прибутковістю держоблігацій Іспанії та Португалії та прибутковістю облігацій Німеччини.

Пізніше, на фоні виходу даних про індекс ділового оптимізму в Німеччині, які виявилися значно кращими за прогнози, єдина валюта дещо скоректувалася, показавши зростання до рівня $1,3327, однак пара залишається в негативній зоні, втративши 0,22 відсотка щодо закриття торгів вівторка до рівня $1,3333.

 

Євро падає через конфлікт у Кореї і кризу в єврозоні


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті