Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:55 | London, Apr 20 09:55 | New York, Apr 20 05:55
Shanghai, Apr 20 17:55 | Tokyo, Apr 20 18:55 | Sydney, Apr 20 20:55

ЄЦБ може підвищити ключову ставку, щоб інфляція не вийшла з-під контролю

ЄЦБ може підвищити ключову ставку, щоб інфляція не вийшла з-під контролю




7 лютого 2011 в 11:12 - Христина


ЄЦБ може підвищити ключову ставку, щоб інфляція не вийшла з-під контролю

Європейському Центробанку доведеться підвищити ставки, якщо темпи інфляції не почнуть сповільнюватися до кінця 2011 року, сказав член керуючої ради банку Хосе Мануель Гонсалес-парамо.



У минулий четвер ЄЦБ зберіг ключову ставку на рекордному мінімумі 1,0 відсотка річних і притримав чутки про швидке підвищення ставки, сказавши, що вища, ніж очікувалося, інфляція в грудні, не змінила його оцінку середньострокових цінових ризиків.

Гонсалес-Парамо виключив ймовірність стагфляції в єврозоні, але визнав, що Іспанія - це "окрема ситуація", так як їй необхідно витримати вплив десятирічного буму в секторі нерухомості, який "прокис".

Він додала, що Іспанія шукає новий шлях і їй потрібно змінити напрямок своїх ресурсів, необхідно більше структурних реформ.
 

ЄЦБ може підвищити ключову ставку, щоб інфляція не вийшла з-під контролю


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Ціни на овочі продовжують бити рекорди Ціни на овочі продовжують бити рекорди Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті