Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:54 | London, Apr 23 10:54 | New York, Apr 23 06:54
Shanghai, Apr 23 18:54 | Tokyo, Apr 23 19:54 | Sydney, Apr 23 21:54

ЄС до середини травня вирішить скільки давати грошей Португалії

ЄС до середини травня вирішить скільки давати грошей Португалії




8 квітня 2011 в 19:20 - Роман Зайцев


ЄС до середини травня вирішить скільки давати грошей Португалії

Країни єврозони можуть затвердити програму фінансової допомоги Португалії до середини травня 2011 р., передає Reuters з посиланням на заяву Єврогрупи. При цьому попередні оцінки свідчать, що Португалії буде потрібно близько 80 млрд євро, повідомив комісар Євросоюзу з питань економіки і грошово-кредитної політики Оллі Рен.



За словами О.Рена, кредитна програма для Лісабона, швидше за все, буде діяти протягом 3 років. Як і у випадку з Грецією та Ірландією, кошти будуть спільно виділяти Євросоюз і Міжнародний валютний фонд. Єврокомісар також зауважив, що політичним силам в Португалії необхідно до травня досягти консенсусу з питання проведення додаткових економічних реформ в обмін на міжнародні кредити.

Директор Європейського фонду фінансової стабільності (EFSF) Клаус Реглінг заявив, що фонд готовий знайти необхідне Португалії фінансування протягом 10 днів після того, як Лісабон оформить домовленості з країнами єврозони.

На поточному тижні виконуючий обов‘язки глави уряду Португалії Жозе Сократеш оголосив, що країна прийняла рішення звернутися за фінансовою допомогою до партнерів по єврозоні. Формальний запит про надання кредитів Лісабон ще не підготував. Португалія стане третьою країною валютного союзу після Греції та Ірландії, яка звернеться за міжнародною фінансовою допомогою з метою стабілізації держборгу.

ЄС до середини травня вирішить скільки давати грошей Португалії


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті