Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:56 | London, Apr 23 16:56 | New York, Apr 23 12:56
Shanghai, Apr 24 00:56 | Tokyo, Apr 24 01:56 | Sydney, Apr 24 03:56

Ірландія б’є рекорди з безробіття

Ірландія б’є рекорди з безробіття




20 січня 2011 в 17:04 - Христина


Ірландія б’є рекорди з безробіття

Безпрецедентна фінансова криза, що вибухнула в країні, змушує ірландців, особливо молодь, шукати можливість працевлаштування за межами країни.



Щотижня через безробіття Ірландію покидають близько 1 тисячі чоловік, свідчать дані дослідження, проведеного на замовлення уряду країни.

Інститут економічних і соціальних досліджень Ірландії (ESRI) прогнозує, що рівень еміграції в період з квітня 2010 року по квітень 2012 року складе 100 тисяч чоловік. Це найвищий рівень міграції за всю історію країни.

Прем’єр-міністр Ірландії Брайан Коуен сподівається, що значне зростання експорту країни збільшить її економічне зростання в цілому, що повинно допомогти країні впоратися з рекордним держборгом.

Однак експерти ESRI не впевнені, що зростання експорту зможе згенерувати достатньо робочих місць, щоб знизити рівень еміграції.
 

Ірландія б’є рекорди з безробіття


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті