Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:31 | London, Apr 23 16:31 | New York, Apr 23 12:31
Shanghai, Apr 24 00:31 | Tokyo, Apr 24 01:31 | Sydney, Apr 24 03:31

Ірак оцінив свої нафтові запаси в 143 мільярди барелів



4 жовтня 2010 в 12:05 - Христина


Ірак оцінив свої нафтові запаси в 143 мільярди барелів

Доведені запаси нафти Іраку, за останніми оцінками, становлять 143,1 мільярди барелів. Таку заяву зробив міністр нафтової промисловості країни Хусейн аль-Шахрістані.  



За даним показником Ірак як і раніше займає третє місце в світі після Саудівської Аравії і Ірану. Раніше нафтові запаси країни оцінювалися фахівцями ОПЕК (Організації країн - експортерів нафти) в 115 мільярдів барелів.

За словами аль-Шахрістані, 71 відсоток запасів нафти зосереджений на півдні Іраку, 20 відсотків - на півночі, і дев’ять відсотків - у центрі країни. Завдяки експорту вуглеводнів Ірак забезпечує 95 відсотків доходів бюджету.

Зараз видобуток нафти в Іраку складає 2,4 мільйона барелів на добу. У 2009 році з метою збільшення видобутку іракська влада виставили на аукціон нафтові родовища, допустивши до їх розробки іноземні компанії.

 

Ірак оцінив свої нафтові запаси в 143 мільярди барелів


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" добув понад 410 тис. бар. нафти на родовищі Gharadiq Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Держпідприємствами з 1 по 15 травня 2011 р. видобуто на 17% більше вугілля Держпідприємствами з 1 по 15 травня 2011 р. видобуто на 17% більше вугілля Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті