Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:52 | London, Apr 25 13:52 | New York, Apr 25 09:52
Shanghai, Apr 25 21:52 | Tokyo, Apr 25 22:52 | Sydney, Apr 26 00:52

Грузія отримає допомогу в наближенні до стандартів НАТО

Грузія отримає допомогу в наближенні до стандартів НАТО




1 жовтня 2010 в 15:43 - Оксана Кадай-Гриців


Грузія отримає допомогу в наближенні до стандартів НАТО

 Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, який перебуває з візитом у Тбілісі, заявив, що намір прийняти Грузію до складу Альянсу залишається незмінним.  



 При цьому про можливі терміни вступу в НАТО, генсек нічого не повідомив. На зустрічі в угорській столиці в квітні 2008 був тоді генеральним секреті НАТО Яан де Хооп Схеффер запевнив, що рано чи пізно Грузія і Україна обов’язково стануть членами НАТО.
Разом з тим, приєднатися до плану дій щодо членства в блоці (ПДЧ), що є першим кроком на шляху повноцінного членства НАТО, Києву і Тбілісі не запропонували.
  У Тбілісі Расмуссен зазначив, що Грузії буде надана допомога в наближенні до стандартів НАТО.
  У п’ятницю в грузинській столиці відкрився офіційний офіс НАТО, через який будуть здійснюватися зв’язку альянсу і керівництва Грузії.На церемонії відкриття.   Расмуссен заявив, що НАТО високо цінує участь грузинських військових в операціях блоку в Афганістані, де в даний час несе службу тисячі грузинських військовослужбовців.
 

Грузія отримає допомогу в наближенні до стандартів НАТО


Новини Статті Аналітика
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄС дав Грузії 46 мільйонів євро фінансової допомоги ЄС дав Грузії 46 мільйонів євро фінансової допомоги Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті