Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:09 | London, Apr 25 01:09 | New York, Apr 24 21:09
Shanghai, Apr 25 09:09 | Tokyo, Apr 25 10:09 | Sydney, Apr 25 12:09

Гірничорудний сектор штовхає акції Європи вгору



14 жовтня 2010 в 12:49 - Христина


Гірничорудний сектор штовхає акції Європи вгору

Європейські фондові індекси досягли тритижневого максимуму другий день поспіль завдяки гірничорудним компаніям, оскільки перспективи нового кількісного пом’якшення в США і надії на успішний сезон звітності підтримують попит на ризиковані активи.  



"Результати, що перевищують прогнози, поліпшать апетит інвесторів, а на макроекономічному рівні ринку допомагає той факт, що влада, здається, готова забезпечити необхідну підтримку економічного відновлення, - сказав Хенк Поттс з Barclays Wealth. - І це хороші новини для "великовагових" секторів, особливо для гірничорудного".

Акції гірничорудних компаній набирають силу на фоні подорожчання сировини, так як слабкий долар робить метали дешевшими для власників інших валют. BHP Billiton, Antofagasta, Rio Tinto, Xstrata і Eurasian Natural Resources додали 0,41-2,07 відсотка.

Британський індекс FTSE 100 підвищився на 0,01 відсотка, французький CAC-40 - на 0,1 відсотка, німецький DAX - на 0,57 відсотка.

 

Гірничорудний сектор штовхає акції Європи вгору


Новини Статті Аналітика
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті