Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:58 | London, Apr 19 11:58 | New York, Apr 19 07:58
Shanghai, Apr 19 19:58 | Tokyo, Apr 19 20:58 | Sydney, Apr 19 22:58

Французи залишилися без бензину

Французи залишилися без бензину




18 жовтня 2010 в 16:40 - Роман Зайцев


Французи залишилися без бензину

Більше тисячі автозаправних станцій у Франції залишилися без бензину в результаті страйків. Про це пише в понеділок газета Figaro.  



За інформацією Союзу імпортерів нафтопродуктів, від 20 до 25% автозаправних станцій при великих торгових мережах повністю вичерпали резерви палива.

Місцеві автомобілісти протягом останніх декількох днів активно запасалися бензином, шикуючись в довгі черги біля бензозаправок, в результаті чого продажі палива за минулі вихідні злетіли в два рази.

Тим не менше представник Союзу імпортерів нафтопродуктів Олександр де Бенуа заявив, що ситуація має нормалізуватися в найближчим часом.

Недостача палива викликана страйками на нафтопереробних заводах Франції та бензосховищах, працівники яких проводять акції протесту проти запропонованої урядом пенсійної реформи.

Французи залишилися без бензину


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті