Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 06:52 | London, Apr 25 04:52 | New York, Apr 25 00:52
Shanghai, Apr 25 12:52 | Tokyo, Apr 25 13:52 | Sydney, Apr 25 15:52

Фонд Медоффа подав позов на $9 млрд. проти HSBC та інших європейських банків

Фонд Медоффа подав позов на $9 млрд. проти HSBC та інших європейських банків




6 грудня 2010 в 13:56 - Христина


Фонд Медоффа подав позов на $9 млрд. проти HSBC та інших європейських банків

Опікунська фонд, який представляє інтереси вкладників, які стали жертвами найбільшої в світі фінансової піраміди Бернарда Медоффа, подав позов до HSBC і ряду інших європейських банків на 9 мільярдів доларів, повідомляє веб-сайт Forbes.



Позов поданий до суду з банкрутств у Нью-Йорку. Це вже третій позов за останній місяць, висунутий від імені ошуканих вкладників. Спочатку позови були подані проти швейцарського банку UBS та американського JP Morgan Chase. Опікунський фонд вважає, що найбільші банки так чи інакше брали участь в шахрайській схемі засновника біржі Nasdaq і повинні нести відповідальність за його махінації.

У червні минулого року 71-річний Медофф був засуджений до 150 років в‘язниці. У суді він зізнався, що протягом 20 років обманював інвесторів і регуляторів, не здійснював ніяких угод, а просто переказував усі кошти на свій банківський рахунок, видаючи з нього кошти на вимогу клієнтів у вигляді "прибутку".

У списку ошуканих вкладників опинилися не тільки найзаможніші громадяни США і знаменитості, а й найбільші світові банки - BNP Paribas, HSBC, Credit Agricole, Societe Generale, Natixis, Nomura, Royal Bank of Scotland, UniCredit.

Загальний збиток, нанесений клієнтам компанії Медоффа, оцінюється майже в 65 мільярдів доларів.
 

Фонд Медоффа подав позов на $9 млрд. проти HSBC та інших європейських банків


Новини Статті Аналітика
Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до Carpatsky Petroleum Corporation подав позов до "Укрнафти" на 454,9 млн доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Квартальний чистий прибуток банку Goldman Sachs впав на $5,5 млн. Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до Україна підписала з банком Китаю угоду про кредит на залізницю до "Борисполя" Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Виручка Citigroup знизилася на 22% до $19,7 млрд. Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Квартальний чистий прибуток Bank of America скоротився на 36% Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Американський банк Wachovia легалізував $ 378 мільярдів наркобаронів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті