Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 04:56 | London, Apr 24 02:56 | New York, Apr 23 22:56
Shanghai, Apr 24 10:56 | Tokyo, Apr 24 11:56 | Sydney, Apr 24 13:56

Fitch знизить суверенний рейтинг Португалії, якщо країна позичить грошей допомоги у ЄС і МВФ

Fitch знизить суверенний рейтинг Португалії, якщо країна позичить грошей допомоги у ЄС і МВФ




31 березня 2011 в 12:00 - Роман Зайцев


Fitch знизить суверенний рейтинг Португалії, якщо країна позичить грошей допомоги у ЄС і МВФ

Рейтингове агентство Fitch повідомило 30 березня, що, швидше за все, знизить суверенний рейтинг Португалії в найближчому майбутньому, якщо країна не попросить фінансової допомоги в Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду, повідомляє Reuters.



Агентство також додало, що новий механізм порятунку єврозони посилює тиск на і без того вкрай низький рейтинг Греції.

У своєму звіті Fitch також повідомило, що в числі основних короткострокових ризиків для суверенного рейтингу Ірландії залишаються рецесія і можливе збільшення витрат на підтримку банків.

Fitch знизить суверенний рейтинг Португалії, якщо країна позичить грошей допомоги у ЄС і МВФ


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті