Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 07:06 | London, Apr 18 05:06 | New York, Apr 18 01:06
Shanghai, Apr 18 13:06 | Tokyo, Apr 18 14:06 | Sydney, Apr 18 16:06

Fitch знизило довгострокові кредитні рейтинги Лівії з BB до B

Fitch знизило довгострокові кредитні рейтинги Лівії з BB до B
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 квітня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Fitch знизило довгострокові кредитні рейтинги Лівії з BB до B

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) Лівії в місцевій і іноземній валютах з BB до В. Крім того, рейтинги, яким було присвоєно стабільний прогноз, були слідом відкликані. Про це повідомляється в прес-релізі агентства.



Зниження рейтингів обумовлене крайнім ступенем політичної нестабільності в країні, призупиненням нафтовидобутку і заморожуванням суверенних іноземних активів Джамахірії, викликаної введенням санкцій Ради Безпеки ООН. Стабільний прогноз відображає обмежений знижувальний ризик кредитоспроможності на тлі відсутності у Лівії суверенного боргу, відзначається в повідомленні агентства.

Відкликання рейтингів продиктований нестачею даних для моніторингу, пояснюють аналітики.

Нагадаємо, з 15 лютого 2011 р. у Лівії почалися масові акції протесту проти режиму глави держави Муаммара Каддафі. Країна розділилася на дві частини. На заході М. Каддафі, як і раніше користується серйозною підтримкою, однак схід в масі своїй виступає проти нього. Протиборство сторін вилилося у громадянську війну.

Fitch знизило довгострокові кредитні рейтинги Лівії з BB до B


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті