Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 00:33 | London, Apr 18 22:33 | New York, Apr 18 18:33
Shanghai, Apr 19 06:33 | Tokyo, Apr 19 07:33 | Sydney, Apr 19 09:33

Fitch Ratings підтвердило рейтинг Саудівської Аравії на рівні АА-

Fitch Ratings підтвердило рейтинг Саудівської Аравії на рівні АА-




8 квітня 2011 в 19:40 - Роман Зайцев


Fitch Ratings підтвердило рейтинг Саудівської Аравії на рівні АА-

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий національний рейтинг дефолта емітента (IDR) Саудівської Аравії в місцевій і іноземній валюті на рівні АА-, прогноз по рейтингу залишився "стабільним".



Граничне значення для рейтингів цієї країни було також підтверджене на рівні АА, а короткостроковий рейтинг дефолта емітента - на рівні F1+. Такі дані містяться в обнародуваному сьогодні прес-релізі агентства.

На думку агентства, прийняті недавно реформи збільшать витрати в країні, проте це не поставить стабільну фінансову позицію Саудівської Аравії під загрозу. Крім того, в країні на 10% збільшилося виробництво нафти, що частково компенсує втрати із-за призупинення видобутку "чорного золота" в Лівії.

Fitch також відзначає високу фінансову гнучкість Саудівської Аравії: консолідований борг країни складає не більше 4% валового внутрішнього продукту (ВВП), а ринок акцій і довгострокових облігацій розвинений в значній мірі. Експерти агентства також прогнозують зростання ВВП в 2011 р. приблизно на 6% проти показника 2010 р.

Інфляція в країні на даний момент йде на спад, проте в майбутньому може піднятися - за підсумками 2011 р. аналітики чекають, що вона перевищить значення попереднього року на 5%.

Fitch Ratings підтвердило рейтинг Саудівської Аравії на рівні АА-


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті