Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:48 | London, Apr 25 23:48 | New York, Apr 25 19:48
Shanghai, Apr 26 07:48 | Tokyo, Apr 26 08:48 | Sydney, Apr 26 10:48

Фіксація прибутку інвесторами знижує ціну на нафту



29 жовтня 2010 в 09:21 - Христина


Фіксація прибутку інвесторами знижує ціну на нафту

Нафта дешевшає, тому що інвестори фіксують прибуток після цілого місяця зростання цін на активи, викликаного перспективою пом'якшення грошово-кредитної політики ФРС.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту втратили $0,46 до $81,72. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent скоротилися на $0,35 до $83,24.

Ціни в жовтні коливалися в основному між $80-85 за барель, піднявшись у порівнянні з діапазоном $72-80 у вересні.

"Інвестори, які отримали гарний прибуток у жовтні, скорочують довгі позиції, оскільки якщо стимули ФРС виявляться нижчими від ринкових очікувань, долар знову почне рости, а сировина буде розпродаватися, - сказав Тецу Еморі з Astmax Co Ltd. - Люди дуже стурбовані уповільненням економічного зростання".

Останньою великою економічною новиною для ринків перед рішенням ФРС стане оцінка росту ВВП США в третьому кварталі, яка буде опублікована сьогодні.

Аналітики очікують, що економіка найбільшого світового споживача нафти виросла на 2 відсотки в третьому кварталі після підйому на 1,7 відсотка в другому, завдяки споживчим витратам.

Число звернень за допомогою по безробіттю несподівано скоротилося до тримісячного мінімуму минулого тижня, але базовий тренд все ще вказує на стагнацію на ринку праці.

Найбільші в світі нафтові компанії Exxon Mobil і Royal Dutch Shell в четвер повідомили про різке підвищення прибутків у третьому кварталі. Воно було зумовлене різким збільшенням попиту на енергоносії, який привів до зростання цін на нафту та газ і підвищив прибуток нафтопереробних підприємств.
 

Фіксація прибутку інвесторами знижує ціну на нафту


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті