Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:33 | London, Apr 19 16:33 | New York, Apr 19 12:33
Shanghai, Apr 20 00:33 | Tokyo, Apr 20 01:33 | Sydney, Apr 20 03:33

Долар знижується перед засіданням ФРС



28 жовтня 2010 в 15:12 - Христина


Долар знижується перед засіданням ФРС

Долар знижується на глобальному ринку форекс у четвер, демонструючи корекцію після зниження прибутковості американських казначейських облігацій, так як інвестори продовжили переоцінку очікувань щодо обсягу заходів прийдешнього кількісного пом'якшення в США.  



Трейдери говорять, що долар знижується через переклад менеджерами коштів у євро та інші валюти, що також чинить тиск на американську валюту.

Зниження прибутковості американських казначейських облігацій скоротило різницю в прибутковості між ними та облігаціями єврозони, що зменшило оптимізм інвесторів щодо долара.

Аналітики вважають, що нова різниця між процентними ставками буде істотним драйвером для руху долара напередодні засідань ФРС США 2-3 листопада.

"Диференціал між процентними ставками зупинив рух, негативний для долара, однак сьогодні американська валюта трохи здає", - говорить аналітик глобального валютного ринку з Credit Suisse в Цюріху Маркус Хіттенгер.

"Ми спостерігаємо консолідацію по долару перед засіданням Федрезерву, так як ніхто не знає, якого обсягу будуть заходи щодо стимулювання американської економіки", - додав він.

Поведінка долара сильно пов‘язана із прибутковістю держоблігацій США і її різницею з прибутковістю облігацій інших країн, так як зростання прибутковості в США сприяє зростанню долара через те, що робить номіновані в ньому інвестиції більш привабливими.

Опитування аналітиків Уолл-Стріт, проведене Reuters, показало, що вони очікують побачити від ФРС заходи щодо стимулювання економіки в розмірі $80-100 мільярдів щомісяця.
 

Долар знижується перед засіданням ФРС


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті