Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:29 | London, Apr 25 07:29 | New York, Apr 25 03:29
Shanghai, Apr 25 15:29 | Tokyo, Apr 25 16:29 | Sydney, Apr 25 18:29

Долар стабільний, але є ризик зниження

Долар стабільний, але є ризик зниження




15 жовтня 2010 в 11:18 - Христина


Долар стабільний, але є ризик зниження

Долар виріс у п’ятницю, відступивши від 10-місячного мінімуму в корзині валют, зачепленого в четвер, так як інвестори скорочують короткі позиції після недавнього падіння валюти.  



Однак тенденція до ослаблення долара, імовірно, збережеться на фоні перспектив нового кількісного пом’якшення ФРС у листопаді.

"Ринкові гравці, які накопичили односторонні позиції, таких як продаж долара, на хвилі очікувань пом’якшення політики в США, ймовірно, фіксують прибуток, - сказав трейдер з японського банку. - Я думаю, все це поки що в рамках коригування позицій".

Доларовий індекс виріс на 0,04 відсотка до 76,676, що вище 10-місячного мінімуму 76,259, досягнутого вчора.

Стабільне відновлення долара здається малоймовірним на даному етапі, сказав Кодзі Фукайя з Credit Suisse Securities.

"Я думаю, це може бути досить складно, принаймні, до зустрічі Комітету з роботи на відкритих ринках", - сказав він, маючи на увазі засідання ФРС в листопаді.

Євро знизився до долара на 0,3 відсотка до $1,4038 відійшовши від восьмимісячного піку $1,4123, досягнутого в четвер.

До єни долар опустився на 0,14 відсотка до 81,32. Вчора долар обвалився до 15-річного мінімуму 80,88, що всього на 1 єну вище історичного "дна" 79,75 єни, відміченого в квітні 1995 року.

"Завжди існує ймовірність повторного спаду до рекордного мінімуму, так як ринку подобається мати мету і він буде підштовхувати валюту, поки не досягне цього пункту, - сказав Гарет Беррі з UBS. - Але якщо ми підійдемо ближче до 80, у Банку Японії з’явиться спокуса втрутитися - але це їх рішення і тут потрібно враховувати політичні міркування, оскільки саміт G20 вже близько".

Міністри фінансів "Великої двадцятки" зберуться в Південній Кореї в жовтні, а саміт лідерів G20 відбудеться в наступному місяці.

Сьогодні ринки будуть чекати виступ голови ФРС Бена Бернанке, що може пролити світло на подальші плани американських регуляторів.

 

Долар стабільний, але є ризик зниження


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті