Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:51 | London, Apr 25 17:51 | New York, Apr 25 13:51
Shanghai, Apr 26 01:51 | Tokyo, Apr 26 02:51 | Sydney, Apr 26 04:51

Deutsche Bank заплатив США $553,6 мільйона відступних



23 грудня 2010 в 11:12 - Христина


Deutsche Bank заплатив США $553,6 мільйона відступних

Deutsche Bank заплатив США 553,6 мільйона доларів відступних за припинення розслідування за підозрою в сприянні американським податковим ухильникам, повідомляє Deutschland Funk.



Німецький банк визнав, що в період з 1996 по 2002 роки допомагав проводити угоди, які сприяли приховуванню податків. Deutsche Bank також зобов'язався надавати подальше сприяння владі США, зокрема, надати незалежним експертам доступ до внутрішніх документів, щоб не допустити повторення подібних правопорушень.

Мова йде про діяльність придбаного Deutsche Bank американського інвестиційного банку Alex. Brown & Sons, який пропонував своїм клієнтам послуги аудиторської компанії KPMG по зменшенню податкового тягаря. Ці послуги були визнані протизаконними і з 2002 року більше не пропонувалися.

Сама аудиторська компанія KPMG також потрапила в поле зору американської юстиції і 2007 році пішла на співпрацю з владою, заплативши штраф у розмірі 456 мільйонів доларів. У цілому, як відзначає Bloomberg, за допомогою Deutsche Bank американські ухильники змогли вивести з-під оподаткування 5,9 мільярда доларів.
 

Deutsche Bank заплатив США $553,6 мільйона відступних


Новини Статті Аналітика
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Аграріям хочуть ввести податкові канікули Аграріям хочуть ввести податкові канікули Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті