Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:55 | London, Apr 23 13:55 | New York, Apr 23 09:55
Shanghai, Apr 23 21:55 | Tokyo, Apr 23 22:55 | Sydney, Apr 24 00:55

Бренд Coca-Cola визнано найдорожчим у світі

Бренд Coca-Cola визнано найдорожчим у світі
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 вересня 2010 в 14:45 - Роман Зайцев


Бренд Coca-Cola визнано найдорожчим у світі

У першу десятку найдорожчих брендів світу, згідно з рейтингом складеним агентством Interbrand, увійшли дев'ять американських брендів і один фінський бренд Nokia.  



Так, починаючи з 2001 року, свої лідируючі позиції утримують Coca-Cola, Microsoft і IBM.

На думку агентства, перше місце компанії Coca-Cola допомагає зберігати правильна стратегія, яка асоціюється у споживачів з веселощами і свободою духу.

"Бренд асоціюється у покупців з веселощами, свободою духу і свіжістю. Незважаючи на те, що компанія постійно розвивається, ці асоціації залишаються незмінними. Ностальгія зміцнює у людей зв‘язок з брендом", - зазначає Interbrand.

У свою чергу IBM, яка здійснила за дев‘ять років 108 стратегічних придбань, зміцнила свій портфель. Сьогодні вартість бренда становить $ 64 млн. 727 тис., що на 7% більше, ніж у попередньому році.

Третій рядок рейтингу посідає Microsoft, який зазнав великих втрат у зв‘язку зі світовою кризою, однак показав 7% зростання вартості бренду і відновив свої позиції в рейтингу.

Згідно з даними агентства в десятку найдорожчих брендів увійшли інтернет-пошуковик Google, багатогалузева компанія General Electric, мережа ресторанів McDonald‘s, виробник комп‘ютерної техніки Intel, виробник стільникових телефонів Nokia, компанія Disney, а також IT-корпорація Hewlett-Packard.

Фінська Nokia, яка за рік втратила 3 позиції і опустилася на з п‘ятого на восьме місце, стала єдиним представником неамериканського ринку в першій десятці рейтингу.

У повному списку рейтингу агентства Interbrand значиться 100 брендів компаній.

Нагадаємо, як повідомлялося 1 вересня, Coca-Cola завершила операцію з придбання одного з чотирьох найбільших виробників соків у Росії ВАТ Нидан соки. У найближчі 3-5 років Coca-Cola збирається вкласти в розвиток своєї російської інфраструктури $ 1 млрд.

Бренд Coca-Cola визнано найдорожчим у світі


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Практична цінність маркетингу у формуванні попиту на інновації: світовий і вітчизняний досвід Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто "наймана праця" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС Moody’s знизить рейтинг японським банкам, якщо вони спишуть борги АЕС "Фукусіма-1" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті