Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:29 | London, Apr 19 19:29 | New York, Apr 19 15:29
Shanghai, Apr 20 03:29 | Tokyo, Apr 20 04:29 | Sydney, Apr 20 06:29

Боргова криза в єврозоні та інфляція в Китаї чинять тиск на ринок нафти

Боргова криза в єврозоні та інфляція в Китаї чинять тиск на ринок нафти




26 листопада 2010 в 12:26 - Христина


Боргова криза в єврозоні та інфляція в Китаї чинять тиск на ринок нафти

Нафта в США закріпилася біля рівня $84 за барель у п'ятницю, що відкриває їй першу за три тижні можливість до зростання, хоча триваючі побоювання про поширення боргової кризи по єврозоні та на інфляції в Китаї як і раніше чинять тиск на ринок.



Інвестори вважають за краще обережну торгівлю в очікуванні побачити, як буде просуватися порятунок Ірландії і пошириться боргова криза на інші країни єврозони.

Китай може посилити заходи для стримування швидкозростаючої інфляції після недавнього обмеження цін на метали в другому, за величиною, споживачі нафти в світі.

Ціни контракту на поставку сирої нафти в січні вперше за три тижні показують зростання на цьому тижні після найсильнішого за останні чотири місяці зростання, що сталося 24 листопада на фоні гарної статистики з США.

"Торгівля валютами, акціями і сировиною залишається дуже спокійною, однак це може бути ще й через те, що статистика з США і дані по запасах нафти вже були відображені інвесторами в цінах на ринку", - сказав Девід Тейлор, аналітик з CMC Markets у Сіднеї.

Ціни на нафту навряд чи підуть далеко від позначки $84, тому що ринок продовжує фокусуватися на макроекономічній статистиці і, особливо, на ситуації з борговою кризою в єврозоні та боротьбою з інфляцією в Китаї, додав Тейлор.
 

Боргова криза в єврозоні та інфляція в Китаї чинять тиск на ринок нафти


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті