Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:03 | London, Apr 19 14:03 | New York, Apr 19 10:03
Shanghai, Apr 19 22:03 | Tokyo, Apr 19 23:03 | Sydney, Apr 20 01:03

Більшість німцім незадоволені своєю владою

Більшість німцім незадоволені своєю владою




11 жовтня 2010 в 10:31 - Уляна Роїк


Більшість німцім незадоволені своєю владою

За соціологічним опитуванням ARD-Deutschlandtrend, проведеним першим суспільно-правовим каналом німецького телебачення в зв’язку конфліктом навколо будівництва нового вокзалу в Штутгарті.  



Опитування засвідчило зростаюче відчуження між громадянами і політичним істеблішментом Німеччини, повідомляє Tagesschau.

80 відсотків респондентів заявили, що в Німеччині "важливі рішення приймаються без врахування інтересів простих громадян". 85 відсотків опитаних при цьому вважають, що "більшість політиків не уявляють, що і як відбувається в реальному житті". Нарешті, 98 відсотків, заявили, що "політика повинна шукати більш тісний контакт з народом".

Опитування, на думку експертів, виявив дуже високий рівень протестних настроїв у суспільстві. 76 відсотків респондентів симпатизують протестуючих зі Штутгарта, які вийшли на вулиці, щоб перешкодити владі здійснити формально законний проект з будівництва нового підземного вокзалу і швидкісної залізничної магістралі "Штутгарт - Ульм".

54 відсотки вважають, що проект будівництва вокзалу і швидкісної лінії поганим і непотрібним. Підтримують "Штутгарт-21" 33 відсотка, і ще 11 відсотків вагалися з відповіддю. При цьому 77 відсотків опитаних вважають, що будівельні роботи на місці нового вокзалу мають бути припинені і замість цього розпочато переговори між протестуючими і владою.
 

Більшість німцім незадоволені своєю владою


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін Більше 70% українців бояться різкого підвищення цін У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українці не довіряють гривні Українці не довіряють гривні Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті