Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 06:11 | London, Apr 19 04:11 | New York, Apr 19 00:11
Shanghai, Apr 19 12:11 | Tokyo, Apr 19 13:11 | Sydney, Apr 19 15:11

Азаров летить до Китаю на Боаоський азіатський форум

Азаров летить до Китаю на Боаоський азіатський форум
Рейтинг: 0
Голосів: 0




14 квітня 2011 в 15:00 - Роман Зайцев


Азаров летить до Китаю на Боаоський азіатський форум

Прем'єр-міністр Микола Азаров з 14 по 18 квітня перебуватиме з візитом у Китаї.



Програма візиту голови українського уряду передбачає його участь у відкритті десятого, ювілейного, Боаоського азіатського форуму, який називають "літнім Давосом", повідомляє агентство УНІАН.

Передбачені також зустрічі із керівництвом КНР і представниками китайського бізнесу.

За словами самого Азарова, в Китаї буде підписана угода про будівництво аероекспресу "Київ - Бориспіль" та окружної дороги навколо Києва.

Також раніше анонсувалося підписання угоди про співпрацю між Партією регіонів України і Комуністичною партією Китаю, зазначає РІА "Новости".

Крім того, очікується підписання техніко-економічного обґрунтування проекту будівництва газотурбінної електростанції в Щолкино у Криму.

Для китайських інвесторів серйозний інтерес становлять, зокрема, аерокосмічна галузь, літакобудування і видобуток залізної руди.

Також китайців цікавить можливість заробити на зв‘язаних кредитах, які позичальник зобов‘язаний витратити на придбання китайських товарів і устаткування.

Якщо ідеться про будівництво, то генпідряд одержують китайські компанії. Така схема реалізується при будівництві швидкісного залізничного сполучення "Київ - Бориспіль".

Український прем‘єр вперше візьме участь у роботі Боаоського форуму. Як очікується, в його рамках він проведе низку двосторонніх зустрічей.

Як відомо, ідея створити масштабний економічний форум для всього Азіатсько-Тихоокеанського регіону вперше виникла в 1998 році.

Пекін пролобіював для проведення форуму свою територію.

Перше засідання відбулося в 2001 році на тропічному острові Хайнань в містечку Боао.

Щороку у квітні представники політичних, ділових і науково-технічних кругів всіх країн світу збираються в Боао для обговорення питань, що становлять взаємний інтерес.

З часом форум набрав впливовість, а експерти почали називати його "літнім Давосом".

Цього року головною ідеєю форуму стане тема "Всестороннього розвитку".

У рамках цієї теми очікується обговорення питання про те, як поширити користь від глобалізації і регіональної економічної інтеграції на всі країни.

Свою участь у форумі підтвердили вже 1400 представників із понад 40 країн і регіонів світу.
 

Азаров летить до Китаю на Боаоський азіатський форум


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті