Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:01 | London, Apr 25 07:01 | New York, Apr 25 03:01
Shanghai, Apr 25 15:01 | Tokyo, Apr 25 16:01 | Sydney, Apr 25 18:01

Австрія заморозить 1,2 млрд. євро лівійських грошей

Австрія заморозить 1,2 млрд. євро лівійських грошей




1 березня 2011 в 15:36 - Христина


Австрія заморозить 1,2 млрд. євро лівійських грошей

Австрія, відповідно до санкцій ЄС, заморожує активи, які можуть належати Муаммару Каддафі, членам його сім’ї та ряду наближених. Як говориться в заяві ЦБ країни, відповідне повідомлення розіслано в національні банки.



За даними ЦБ Австрії, в банках країни перебувають близько 1,2 млрд. євро коштів, інвестованих лівійцями. Яка частина з цих грошей повністю або частково належить підданих санкцій особам, ще належить встановити.

За даними фінансистів, Лівійське інвестиційне управління володіє активами на 50-70 млрд. доларів. Не виключено, що якась частина з цих коштів належить представникам лівійського керівництва.

Напередодні про заморожування 30 млрд. доларів коштів та інших активів сім‘ї Каддафі оголосили США. Щвейцарія оголосила про подібний крок щодо активів Муаммара Каддафі, 28 членів його сім‘ї та кількох чиновників 25 лютого, до введення санкцій ЄС та ООН. Офіційний Берн суму не розкриває. Великобританія напередодні оголосила про блокування активів, які можуть належати Муаммару Каддафі, чотирьом його синам і дочці Аїші. Загальна сума становить 1 млрд. фунтів стерлінгів. За даними британських ЗМІ, серед них, зокрема, особняк Саїфа Аль-Іслама Каддафі в Лондоні вартістю 10 млн. фунтів (16 млн. доларів).
 

Австрія заморозить 1,2 млрд. євро лівійських грошей


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
ЄС хоче протестувати українські АЕС ЄС хоче протестувати українські АЕС Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті