Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:28 | London, Apr 25 18:28 | New York, Apr 25 14:28
Shanghai, Apr 26 02:28 | Tokyo, Apr 26 03:28 | Sydney, Apr 26 05:28

Австралія не може експортувати пшеницю через негоду

Австралія не може експортувати пшеницю через негоду




5 січня 2011 в 11:12 - Христина


Австралія не може експортувати пшеницю через негоду

Зовсім недавно погода дала надію на прекрасне продовження виробництва зернових в Австралії, як у новому році відразу ж забрала цю надію назад.



Виробництво пшениці в Австралії закінчилося в цьому сезоні з горем пополам, проте на цьому випробування фермерів ще не закінчилися. Цього року погода порадувала ще одним повінню. Попередні погодні катаклізми в цій країні, яка є четвертим виробником пшениці в світі, загрожують збільшенням вартості пшениці в усьому світі.

На даний момент зібрано врожай, проте його транспортування представляє деякі перешкоди. Відвантаження пшениці знизили темпи, так як транспортувати зерно ні по залізничних коліях, ні по автомагістралях не представляється можливим, оскільки дороги затоплені. Зерно повинно було бути доставлено в порти для подальшого транспортування, однак пшениця до цих пір знаходиться в зерносховищах. Зерносховища також знаходяться в затоплених місцевостях, але уряд втішає фермерів тим, що зерно знаходиться під водонепроникним покриттям.

Однак експерти не втрачають оптимізму і вже прогнозують врожай наступного сезону, який за її розрахунками повинен досягти позначки в 24,4 млн. тонн. Однак близько 10 млн. тонн пшениці майбутнього врожаю може піти на корм худоби.
 

Австралія не може експортувати пшеницю через негоду


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті