Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:34 | London, Apr 19 15:34 | New York, Apr 19 11:34
Shanghai, Apr 19 23:34 | Tokyo, Apr 20 00:34 | Sydney, Apr 20 02:34

Австралія буде виробляти значно більше пшениці

Австралія буде виробляти значно більше пшениці




14 вересня 2010 в 15:52 - Христина


Австралія буде виробляти значно більше пшениці

Згідно з прогнозами уряду, Австралія буде виробляти значно більше пшениці, ніж очікувалося від озимих культур, додаючи постачання в напруженому світовому ринку і експортну виручку країни.  



Середня кількість опадів у східній Австралії, за прогнозами Австралійського бюро сільськогосподарської та ресурсної економіки, привела до перегляду прогнозів в офіційних показниках виробництва культур взимку. Вищий рівень виробництва підвищить обсяг наявних ресурсів для експорту в наступному році.

У поєднанні з різким підвищенням світових цін на зерно, це додасть мільярди доларів до доходів від експорту країни, і забезпечить плодовитий рік для східно-австралійських виробників і постачальників сільських товарів і послуг, таких як добрива та інфраструктури для експорту товарів.

Згідно з щоквартальним звітом Австралійського бюро сільськогосподарської та ресурсної економіки у вівторок, виробництво пшениці в Австралії в урожайний рік, що закінчився 31 березня, зросте до 25,1 млн. метричних тонн, що на 14% більше, ніж у червні і на 16% більше порівняно з 21,7 млн. тонн в 2009-10.

Австралія є одним з основних у світі постачальником пшениці внутрішнього споживання у розмірі лише близько 7 млн. тонн, а решта продукту звичайно доступні для експорту. Австралія може поставляти більше 10% світового експорту пшениці в рік. Це великий постачальник в Азії, особливо в Індонезії, четвертої за величиною імпортера пшениці в світі після Єгипту, Бразилії та Європейського союзу.

 

Австралія буде виробляти значно більше пшениці


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Розвиток інноваційної регіональної інфраструктури Розвиток інноваційної регіональної інфраструктури Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті