Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:02 | London, Apr 23 10:02 | New York, Apr 23 06:02
Shanghai, Apr 23 18:02 | Tokyo, Apr 23 19:02 | Sydney, Apr 23 21:02

Американські небіжчики отримали допомогу у розмірі 18 мільйонів доларів



8 жовтня 2010 в 16:21 - Христина


Американські небіжчики отримали допомогу у розмірі 18 мільйонів доларів

Майже два десятки мільйонів доларів, виділених американським урядом на одноразові соціальні виплати в рамках стимулювання економіки, перевели на рахунки громадян, яким вони не призначалися. Як повідомляє Associated Press, соціальні пакети, по 250 доларів кожен, були виділені для небіжчиків. Крім того, аналогічні виплати отримали ув’язнені.  



Помилка Управління соціального страхування (Social Security Administration - SSA) виявилася в ході перевірки, проведеної головним інспектором відомства. Зокрема, було встановлено, що близько 18 мільйонів доларів у вигляді одноразових грошових виплат отримали 72 000 небіжчиків.

Крім того, одержувачами ще 4,3 мільйона доларів опинилися 17 тисяч осіб, які відбувають тюремні терміни. У звіті головного інспектора наголошується, що ув’язнені, на відміну від небіжчиків, все ж підпадали під дію програми. Зокрема, на виплати могли претендувати люди, які опинилися у в’язниці недавно, а до укладення отримували додаткову допомогу по безробіттю.

AP відзначає, що подібне нецільове витрачання коштів відбулося багато в чому з вини конгресменів, які при розробці закону не передбачили подібної ситуації. Зокрема, в документі не була передбачена процедура повернення грошей, переведених на рахунки померлих. Через це, зазначається у звіті, близько половини висланих небіжчикам одноразових допомог не вдалося повернути.

"Це черговий приклад дурості і безвідповідальності конгресменів", - заявив республіканський сенатор від Оклахоми Том Коберн (Tom Coburn), натякаючи на демократичну більшість, яка прийняла закон.

Виплати, про які йде мова, є частиною заходів, передбачених законом про відновлення американської економіки (American Recovery and Reinvestment Act of 2009), прийнятого у лютому 2009 року для боротьби з наслідками фінансової кризи. 250-доларові одноразові виплати були вислані 52 мільйонам американців, які підпадають під програму соціального забезпечення. Таким чином, на реалізацію тільки цього пункту закону було витрачено 13 мільярдів доларів.

 

Американські небіжчики отримали допомогу у розмірі 18 мільйонів доларів


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Рахункова палата нарахувала зростання ВВП у розміри 5,7% Рахункова палата нарахувала зростання ВВП у розміри 5,7% Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні росте кількість безробітних В Україні росте кількість безробітних Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров розказав скільки чекати Азаров розказав скільки чекати "прокращення життя вже сьогодні" Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті