Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 21:03 | London, Apr 18 19:03 | New York, Apr 18 15:03
Shanghai, Apr 19 03:03 | Tokyo, Apr 19 04:03 | Sydney, Apr 19 06:03

Alstom має намір заблокувати купівлю Eurostar поїздів у Siemens



20 жовтня 2010 в 15:44 - Христина


Alstom має намір заблокувати купівлю Eurostar поїздів у Siemens

Найбільший у Франції розробник поїздів і кораблів Alstom звернувся до Високого суду Лондона, щоб заблокувати операцію з придбання компанією Eurostar, оператором залізничного тунелю під Ла-Маншем, високошвидкісних поїздів у німецького концерну Siemens.  



Про це повідомляє AFP з посиланням на заяву представника Alstom.

У французькій компанії вважають, що високошвидкісні поїзди, що випускаються Siemens, не відповідають вимогам безпеки, що є чинними на маршруті Eurostar від Парижа до Лондона.

До недавнього часу поїзда TGV виробництва Alstom були єдиними, які курсували в тунелі під Ла-Маншем. Однак на початку жовтня оператор тунелю замовив у Siеmens десять поїздів на суму 800 мільйонів євро (1,1 мільярда доларів). У тендері на поставку брав участь і Alstom, проте Eurostar вибрав німецький концерн, пояснивши своє рішення інтересами пасажирів.

Минулого тижня міністр транспорту Франції Домінік Бюссеро (Dominique Bussereau) заявив, що будь-які складові, які не вироблені Alstom, не можуть їздити по тунелю, тому рішення Eurostar "не має сенсу".

Раніше повідомлялося, що потяги, що випускаються Siemens, можуть перевозити більше 900 пасажирів і розвивати швидкість до 320 кілометрів на годину. Нинішні поїзда Alstom вміщають до 750 пасажирів, а їх максимальна швидкість становить 300 кілометрів на годину.

 

Alstom має намір заблокувати купівлю Eurostar поїздів у Siemens


Новини Статті Аналітика
Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий прибуток Siemens у I півріччі 2010-2011 фінансового року виріс на 53% Чистий прибуток Siemens у I півріччі 2010-2011 фінансового року виріс на 53% Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Квартальний ВВП Франції за 2010 рік збільшився на 0,4% Квартальний ВВП Франції за 2010 рік збільшився на 0,4% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВВП Франції за остаточними даними за IV квартал 2010 р. зріс на 0,4% ВВП Франції за остаточними даними за IV квартал 2010 р. зріс на 0,4% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Франція підвищила обсяг промвиробництва на 1% Франція підвищила обсяг промвиробництва на 1% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті