Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:36 | London, Apr 25 09:36 | New York, Apr 25 05:36
Shanghai, Apr 25 17:36 | Tokyo, Apr 25 18:36 | Sydney, Apr 25 20:36

28% фірм Великобританії має намір збільшити робочі місця



6 грудня 2010 в 12:08 - Христина


28% фірм Великобританії має намір збільшити робочі місця

Приватний сектор Великобританії планує створити нові робочі місця протягом найближчих 12 місяців, але є зростаюча стурбованість, що брак кваліфікованих співробітників може утруднити заповнення вакансій, - показує опубліковане дослідження.



Згідно з даними компанії Price WaterHouseCoopers, 28% британських фірм планують збільшити наймання нових співробітників в 2011 році. Хоча цей показник у цілому знаходиться на рівнях Єврозони і США, є побоювання, що у Великобританії виявиться більш сілно недолік в співробітниках необхідної кваліфікації, що може мати довгострокові наслідки для економіки.

"Очікуване збільшення найму нових співробітників є обнадійливою новиною для ринку праці і говорить про те, що приватний сектор зможе забезпечити зайнятістю працівників, що звільняються з державного сектора", - говорить Майкл Ренделл, голова служби персоналу з PwC. Але в 53% компаній відзначають, що недостатня кваліфікація співробітників є великою проблемою.

"Британія втратила свої позиції як країна з найбільш освіченою робочою силою, що особливо загрозливо на фоні виходу з рецесії і може обмежити майбутнє зростання", - сказав Ренделл. Уряд має намір в найближчі 4 роки скоротити з державного сектора порядку 330 тисяч співробітників і скорочує витрати державних органів на 25% -40% в боротьбі з бюджетним дефіцитом.
 

28% фірм Великобританії має намір збільшити робочі місця


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Уряд вирішив, що на Уряд вирішив, що на "Олімпійський" витратять 4,6 мільярда Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Економічні основи розвитку логістичних структур Економічні основи розвитку логістичних структур Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Витрати з обслуговування державного боргу склали 7,4 млрд грн. Витрати з обслуговування державного боргу склали 7,4 млрд грн. Реалізація принципів стратегічного планування інноваційної діяльності на етапах формування і реалізація стратегії Реалізація принципів стратегічного планування інноваційної діяльності на етапах формування і реалізація стратегії Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті