Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:29 | London, Apr 25 12:29 | New York, Apr 25 08:29
Shanghai, Apr 25 20:29 | Tokyo, Apr 25 21:29 | Sydney, Apr 25 23:29

Угоди дня

Угоди дня
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 серпня 2010 в 13:30 - Уляна Роїк


Угоди дня

Всі договори чи плани компаній були зафіксовані станом на понеділок.  



  • Представники видобувної компанії Vedanta Resources, заявили, що готові купити 50 – 60 % контрольного пакету акцій компанії Cairn India приблизно за 8,5 – 9, 6 млрд. доларів готівкою.

 

 

  • Британська страхова компанія Aviva підтвердила відмову на пропозицію компанії – конкурента RSA, щодо купівлі її відділів у Великобританії, Ірландії та Канади за 5 млрд. фунтів стерлінгів (7,8 млрд. доларів) готівкою.

 

 

  • Банківська група Австралії та Нової Зеландії (Australia and New Zealand Banking Group.) вже наблизилась в притул до свого наміру щодо розширення в Азії за рахунок можливої купівлі 57.27 % частки в Korea Exchange Bank, вартістю майже 4 млрд. доларів за  поточними ринковими цінами.

 

  • Tsingtao Brewery, найвідоміший бренд пива Китаї, планує придбати 45 % пакету акцій в Hangzhou Xihu Beer Asahi Co. за 2 млрд. юанів (294,4 млн. доларів)

 

 

  • Нафто-газова компанія Hunting має намір купити за 125 млн. доларів американську компанію Innova-Extel, яка спеціалізується на електронних технологіях.

 

  • Консорціум провідних китайських компаній, до яких належать Індустріальний та комерційний банк Китаю (Industrial and Commercial Bank of China Ltd.), страхова компанія China Life Insurance Co Ltd., планують взяти участь в боротьбі за 30 % пакету акцій азійської філії AIA від страхової компанії American International Group Ltd.

 

 

  • Китайська компанія Wuhan Iron and Steel веде переговори з ArcelorMittal, найбільшою сталеливарнею у світі, про спільний видобуток залізної руди за кордоном.

 

  • Приватна інвестиційна компанія Advent International, США, планує продати майже за 1,25 млрд євро, Takko Fashion, одину з найбільших мереж одягу в Німеччині.

 

  • Банк Америки (Bank of America Corp) розглядає можливість зменшити свою частку в активах BlackRock Inc., який вважається непрофільним підрозділом компанії.
Угоди дня


Новини Статті Аналітика
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті