Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:33 | London, Apr 25 08:33 | New York, Apr 25 04:33
Shanghai, Apr 25 16:33 | Tokyo, Apr 25 17:33 | Sydney, Apr 25 19:33

Сума угоди енергетиків Франції та Німеччини складе $6,2 мільярда



6 грудня 2010 в 17:32 - Христина


Сума угоди енергетиків Франції та Німеччини складе $6,2 мільярда

Найбільша у Франції електроенергетична компанія Electricite de France (EdF) погодилася продати владі Німеччини належить їй 45-відсотковий пакет акцій у німецькому енергетичному концерні Energie Baden-Wuerttemberg (EnBW), повідомляє Bloomberg. Сума угоди складе 4,7 мільярда євро (6,2 мільярда доларів).



Влада Баден-Вюртемберга запропонували EdF по 41,5 євро за кожну акцію EnBW. Як вказує агентство, ця ціна перевищує поточну ринкову вартість цінних паперів німецького концерну на 18,6 відсотка.

У результаті операції, яка ще повинна дістати схвалення регулюючих органів, французька компанія зможе скоротити власну заборгованість і довести її приблизно до семи мільярдів євро.

У липні поточного року EdF вже продала свій підрозділ у Великобританії за 5,8 мільярда фунтів (9 мільярдів доларів). Покупцем активу став консорціум, очолюваний мільярдером Лі Ка-Шином, найбагатшою людиною в Гонконгу і всієї Азії.

У середині минулого року EdF також реалізувала 20 відсотків акцій British Energy, британського оператора атомних електростанцій, купленого компанією в січні 2009 року за 13,5 мільярда євро. Актив був проданий компанії Centrica, найбільшого постачальника газу у Великобританії, за 2,6 мільярда євро.
 

Сума угоди енергетиків Франції та Німеччини складе $6,2 мільярда


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті