Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 00:28 | London, Apr 23 22:28 | New York, Apr 23 18:28
Shanghai, Apr 24 06:28 | Tokyo, Apr 24 07:28 | Sydney, Apr 24 09:28

Співробітництво Китаю і Пакистану оцінюється в $35 мільярдів

Співробітництво Китаю і Пакистану оцінюється в $35 мільярдів




21 грудня 2010 в 11:12 - Христина


Співробітництво Китаю і Пакистану оцінюється в $35 мільярдів

Китай хоче різнобічно розвивати свої відносини з Пакистаном, які до цих пір грунтувалися на постачаннях зброї.



КНР має намір побудувати інфраструктуру, яка допомогла б отримати безпечний сухопутний доступ до Аравійського моря. Нові транспортні шляхи збільшили б китайський експорт до країн Близького Сходу і Європи, пише газета Financial Times.

Результатом дводенного візиту прем'єр-міністра Китаю Вень Цзябао у Пакистан стало укладання угод на загальну суму в 35 мільярдів доларів, у тому числі урядових контрактів на суму 20 мільярдів доларів.

Підписані угоди передбачають співробітництво сторін у галузі видобутку нафти, газу та корисних копалин на території Пакистану. Китай також готовий допомогти Пакистану розвивати космічну галузь, океанології, а також промисловість і виробництво електроніки.

За даними китайських ЗМІ, сторони розраховують, що до 2015 року обсяг торгівлі між Китаєм і Пакистаном досягне ста мільярдів доларів.

З урядом Пакистану Вень Цзябао підписав більше десяти документів щодо співпраці в області економіки, енергетики, фінансів, культури.

Перед візитом до Ісламабаду китайський лідер відвідав і Делі. Індія і Китай затвердили мету довести до 2015 року обсяг двосторонньої торгівлі до $100 млрд. Вони також заявили про готовність розширювати співробітництво у сферах інвестицій, високих технологій та енергетики.
 

Співробітництво Китаю і Пакистану оцінюється в $35 мільярдів


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті