Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:23 | London, Apr 19 11:23 | New York, Apr 19 07:23
Shanghai, Apr 19 19:23 | Tokyo, Apr 19 20:23 | Sydney, Apr 19 22:23

Sinochem намагається знайти підтримку у придбанні Potash Corp

Sinochem намагається знайти підтримку у придбанні  Potash Corp




11 жовтня 2010 в 11:22 - Уляна Роїк


Sinochem намагається знайти підтримку у придбанні Potash Corp

Китайська хімічна компанія Sinochem запропонувала індійської гірничодобувної компанії NMDC Ltd подати спільну заявку на придбання канадського виробника калійних добрив Potash Corp, повідомила в понеділок газета Economic Times.  



Sinochem намагається знайти партнера для спроби придбання Potash, бо вважає, що влада Канади не дозволить державній китайській компанії стати одноосібним власником Potash, повідомила газета з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією.

NMDC планує зайнятися виробництвом добрив і раніше повідомляла про плани інвестувати в проект інший канадської компанії Potash One і у видобуток фосфатів в Зімбабве, мовиться в статті.

Глава NMDC спростував повідомлення.

Гірничодобувний гігант BHP Billiton намагається провести поглинання Potash Corp за $ 38,6 млрд. За повідомленнями багатьох джерел, Китай хоче запобігти угоді і зробити конкуруючу пропозицію на покупку Potash.

Джерела називали кілька компаній, з якими компанія Sinochem, за їхніми словами, вела переговори про Potash, в тому числі російський Уралкалий.
 

Sinochem намагається знайти підтримку у придбанні  Potash Corp


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті