Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:53 | London, Apr 25 08:53 | New York, Apr 25 04:53
Shanghai, Apr 25 16:53 | Tokyo, Apr 25 17:53 | Sydney, Apr 25 19:53

Oil and Natural Gas Corp вимагає від Cairn Energy надати їй всі деталі угоди Cairn - Vedanta



13 вересня 2010 в 10:14 - Уляна Роїк


Oil and Natural Gas Corp вимагає від Cairn Energy надати їй всі деталі угоди Cairn - Vedanta

Індійська державна нафто-газова корпорація Oil and Natural Gas Corp (ONGC) надіслала сьогодні звернення до компанії Великобританії Cairn Energy Plc в справі з продажу акцій Cairn India Ltd, мільярдеру, власнику компанії Vedanta Resources.  



Vedanta пропонує $ 8480 млн. за 51% частки в Cairn India, яка має 10 нафтових підрозділів у країні, в тому числі гігантське родовище у  Раджастхані.

Нагадаємо, що 30 серпня, ONGC, яка має 30% в частці підрозділу Cairn India в Раджастані, звернулася до Cairn Energy Plc з проханням надати їй всі деталі, пов’язані з угодою між компанією і покупцем. ONGC просила "подробиці разом з копіями договорів та іншими угодами".

Корпорація ONGC, вважає що перед будь-яким рішенням у справах продажів акцій іншим компаніям, в неї має бути перше право голосу у розгляді пропозиції, та згоди або відмови.

Угода про спільне управління між Cairn India та ONGC передбачає право першого голосу партнеру у випадку продажу частки іншими акціонерами в блоці, але не у випадку зміни корпоративної власності, як у випадку з угодою Cairn - Vedanta.

Акції ONGC виросли на 2,39 % і досягли максимуму 1388 рупій на початку торгівлі на Фондовій біржі в Бомбеї. Акції Cairn виросли на 0,47 %, до 328 рупій.
 

Oil and Natural Gas Corp вимагає від Cairn Energy надати їй всі деталі угоди Cairn - Vedanta


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті