Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:33 | London, Apr 20 04:33 | New York, Apr 20 00:33
Shanghai, Apr 20 12:33 | Tokyo, Apr 20 13:33 | Sydney, Apr 20 15:33

Корпоративно-фінансові угоди та плани



26 серпня 2010 в 18:34 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани

Такі корпоративно-фінансові годи було зафіксовано станом на середу, 26 серпня 2010 року.  



** Royal Dutch Shell Plc транснаціональна корпорація з головною штаб-квартирою в Гаазі, підписала угоду з гігантським виробником цукру і етанолу, Cosan, метою якої є створення постачальника палива № 3 в Бразилії, а також вивчити можливості на міжнародному ринку етанолу та цукру.

** Harry Winston уклав угоду, якою відновлює свої 40 відсотків у частці в видобувника алмазів, Diavik у північній Канаді, який він продав компанії Kinross Gold  в 2009 році.

** Рекламна група Publicis – веде заключні переговори щодо придбання частки в провідного бразильського рекламного агентства  Talent, повідомив Financial Times.

** Тайванська корпорація Mercuries Corp, не виключає можливості купівлі частки у компанії MassMutual їхнього спільного підприємства в Тайвані, операція оцінюється в  218 млн. доларів, повідомили місцеві газети.

** Російський телекомунікаційна група Vimpelcom Lt має намір купити частку в єгипетській компанії Orascom Telecom, повідомляє щоденна ділова газета "Ведомости".

** Приватна інвестиційна компанія Court Square Capital, раніше відома як Citigroup Venture Capital, збирається купувати постачальника послуг широкосмугового доступу в інтернет Fibertech Networks LLC за 500 млн. доларів, повідомив Wall Street Journal.

**  Мережа продуктових магазинів, Great Atlantic & Pacific Tea, буде об’єднуватися з іншим представником роздрібної торгівлі, через занадто низькі продажі.

** Представники японської компанії Asahi Breweries Ltd  заявили у четвер про намір купити P&N Beverages, виробника фруктових соків та напоїв за 322 млн. доларів, що зробить її другою за величиною в Австралії, серед усіх виробників напоїв.

** Компанія Dell Inc підвищила ставку за купівлі компанії 3PAR в четвер, і пропонує тепер 24,30 доларів, перевищивши ставку компанії Hewlett-Packard Co.
Попередня ставка за акцію 3PAR становила 18 доларів за акцію. Загалом пропозиція від Dell вартує 1,6 млрд. доларів, в той час як HP запропонувала 1, 5 млрд. доларів.

** Телевізійну мережу в Чилі Chilevision буде продано компанії Time Warner Inc. Вартість операції оцінюється в 150 млн. доларів.

** Компанія Novartis пропонує міноритарним акціонерам Alcon 2,8 акцій Novartis за кожну акцію Alcon. Ця пропозиція майже на 16 відсотків менша, ніж середня ціна  - 168 доларів за акцію, яку Novartis заплатила компанії Nestle. Загальна вартість угоди з Nestle - 38,7 млрд. доларів.

** China Life відмовилась від придбання деяких активів страховика AIA в США.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Royal Dutch Shell - транснаціональна корпорація з головною штаб-квартирою в Гаазі (Нідерланди). Основним бізнесом компанії є розвідка, видобування, переробка, транспортування та збут вуглеводів, (нафти і природного газу). Shell також має значний нафтохімічний бізнес, в секторі відновлюваних джерел енергії розвиваються можливості використання вітру, водню та сонця.

Cosan - публічна компанія, бразильський виробник конгломерату біоетанолу, цукру і енергії.

Kinross Gold  - канадська золотодобувна компанія. Штаб-квартира - в Торонто. Компанія видобуває дорогоцінні метали в США, Канаді, Бразилії, Росії, Чилі та Еквадорі. Щорічно видобуває до 1,6 млн унцій золота.

Diavik Diamond Mine - алмазний рудник в Північно-західні території Канади.

Publicis Groupe - велика французька медіагрупа. На сьогодні це четвертий за величиною рекламно-коммункаціонний холдинг світу і перший на європейському ринку.

MassMutual  - Заснована в 1851, штат Массачусетс. Провідна страхова компанія США.

3PAR - американський виробник систем і програмного забезпечення для зберігання даних і управління інформацією.

Orascom Telecom Holding  - перша єгипетська багатонаціональна корпорація. Це одна з основних компаній Orascom групи, і вважається одним з найбільших і найбільш диверсифікованих операторів мережі на Близькому Сході, в Африці, Європі, Північній Америці та Азії.

Asahi Breweries є одним з провідних пивоварень і виробників легких напоїв розташованої в Токіо, Японія. Компанія займає 40% частку на японському ринку пива.

P&N Beverages це австралійська компанія, яка виробляє і поширює безалкогольні та немолочні напої.

Dell Inc - американська компанія з головним офісом в Остіні, штат Техас, заснована в 1984: один із провідних світових лідерів в області розробки і виробництва комп’ютерних систем. «Dell» виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережне устаткування, персональні комп’ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори.

Chilevisiоn є однією з найстаріших телевізійних станції в Чилі

Time Warner Inc є одним з найбільших у світі конгломератів новинного і розважального профілю.

Novartis  - швейцарська фармацевтична  компанія.

Alcon - домінуючий гравець на ринку виробництва інтраокулярних лінз.

China Life - найбільша у світі страхова компанія за оцінкою.

Корпоративно-фінансові угоди та плани


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Валютні війни: долар втомився Валютні війни: долар втомився Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті