Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:32 | London, Apr 25 01:32 | New York, Apr 24 21:32
Shanghai, Apr 25 09:32 | Tokyo, Apr 25 10:32 | Sydney, Apr 25 12:32

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній



15 вересня 2010 в 13:54 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній

Такі корпоративно-фінансові угоди європейських, американських та азійських компаній було зафіксовано станом на середу, 15 вересня 2010 року.  




** Китай приділить пильну увагу до пропозиції провідної світової видобувної компанії BHP Billiton (BHP.AX) вартістю, $ 39 млрд, компанії Potash Corp (POT.TO), заявило Міністерство торгівлі країни.

** Фонд прямих інвестицій Providence Equity Partners усунули з $ 2 млрд. аукціону тайванського оператора кабельного телебачення Китаю China Network Systems Co.

** Французька компанія AXA SA (AXAF.PA) буде відновлювати операцію з продажу її підрозділів в Австралії і Новій Зеландії, AXA Pacific (AXA.AX), після того, як угода на $ 12 млрд. з National Australia Bank (NAB.AX ) (NAB) провалилася.

** Індійські компанії Reliance Power (RPOL.BO), Adani Power (ADAN.BO) і GMR ввійшли до списку 31 потенційних претендентів на активи вугільних шахт в Австралії, вартістю $ 1 млрд.

** Французьке Casino (CASP.PA) і великобританське Tesco (TSCO.L) ввійшли до числа бажаючих придбати магазини компанії Carrefour (CARR.PA) в Південно-Східній Азії, за люди, $ 1 млрд.

** Компанія Telekom Austria (TELA.VI), яка володіє Mobiltel, першим мобільним оператором в Болгарії, повідомила у середу, що купує кабельні оператори Megalan Network і Spectrum Net за 83 млн. євро ($ 108 млн.).

** MedAssets Inc (MDAS.O) придбає приватну фірму The Broadlane Group за $ 850 млн. готівкою, для розширення своєї мережі.

** Інвестиційна компанії Polar Capital (POLR.L) придбала фінансовий фонд HIM Capital Holdings.

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній


Новини Статті Аналітика
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті