Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 18:33 | London, Apr 18 16:33 | New York, Apr 18 12:33
Shanghai, Apr 19 00:33 | Tokyo, Apr 19 01:33 | Sydney, Apr 19 03:33

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній



14 вересня 2010 в 15:53 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній

Такі корпоративно-фінансові угоди європейських, американських та азійських компаній було зафіксовано станом на вівторок, 14 вересня 2010 року.  



** Приватна інвестиційна компанія, Apollo Management [APOLO.UL] вирішила об’єднати свої дві хімічні компанії Hexion Specialty Chemicals Inc і Momentive Performance Materials Inc, з вартістю більш ніж $ 7,5 млрд.

** Компанія TPG Capital [TPG.UL], одна з найбільших світових приватних інвестиційних компаній, наблизилась до придбання 10 % акцій банку VTB (VTBR.MM) від російського уряду за $ 2,4 млрд.- $ 3,1 млн.

** Польська роздрібна компанія Emperia EDRO.WA відмовила топ-оптовику країни Eurocash ERCS, в його пропозиції з метою поглинання, та створення комбінованої групи, вартістю $1,4 млрд.

** Китайський виробник хімічних продуктів, Lumena Resources Corp  (0067.HK) заявив, що планує інвестувати більше ніж 300 млн. юанів ($ 44,4 млн.) для купівлі та модернізації виробника тенардіту, який планує збільшити об’єм виробництва більш ніж за чверть до 2,8 млн. тонн на рік.

** Ізраїльський виробник харчового продовольства, Strauss Group (STRS.TA) повідомив, що Sabra Dipping Co., де Strauss має 50 % частки, придбає California Creative Foods (CCF) за $ 33 млн, з метою розширення своєї присутності на ринку Північної Америки.

** Global Defense Technology & Systems Inc (GTEC.O), постачальник технологій для органів національної безпеки, повідомив про підписання купівельної угоди з компанією Zytel Corp, яка спеціалізується на програмному забезпеченні комп’ютерної безпеки, за $ 26,8 млн. готівкою, з метою підвищення пропозиції своєї продукції.

**  ICICI Банк (ICBK.BO), IDBI банк (IDBI.BO) та інші кредитори індійської компанії  Ispat Industries (ISPT.BO) розглядають можливість продажу їхніх вкладів в сталеливарній компанії її конкурентам, Tata Steel (TISC.BO) і ArcelorMittal (ISPA. AS).

** United Spirits (UNSP.BO), другий за величиною виробник парфумів у світі, повідомив про купівлю 54,7 % акцій компанії Pioneer Distilleries (PION.BO) по 101 рупій за акцію.

** Англо-австралійська видобувна компанія Rio Tinto (RIO.L) (RIO.AX) повідомила про збільшення своєї частки в Ivanhoe Mines (IVN.TO) до 34,9 %.


 

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній


Новини Статті Аналітика
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті