Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 05:09 | London, Apr 24 03:09 | New York, Apr 23 23:09
Shanghai, Apr 24 11:09 | Tokyo, Apr 24 12:09 | Sydney, Apr 24 14:09

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній




13 вересня 2010 в 14:17 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній

Такі корпоративно-фінансові угоди було зафіксовано станом на середу, 13 вересня 2010 року.  



* Американський фонд безнадійних боргів Aurelius Capital Management є єдиним кредитором, який не підписав контракт на $ 24,9 млрд. стосовно реструктуризації компанії Dubai World. Про це повідомило інформаційне агентство The Financial Times в понеділок.

* Телекомунікаційна компанія Paetec Holding Corp (PAET.O) повідомила про своє рішення щодо придбання приватної фірми - конкурента Cavalier Telephone LLC за $ 460 млн. готівкою. Про це повідомило інформаційне агентство Wall Street Journal в понеділок.

* Китайські страхові компанії, такі як Taikang Life і China Reinsurance (Group) Corp подали заявку на IPO в Шанхаї. Про це повідомило інформаційне агентство Securities Times в понеділок.

* Primus Financial Holdings, один з претендентів на тайванський підрозділи компанії (AIG.N) American International Group, подаватиме на апеляцію рішення регулятивних органів щодо блокування угоди.

* Sichuan New Hope Agribusiness (000876.SZ), дочірня компанія лідера в Китаї по виробництву кукурудзи New Hope Group [NWHOP.UL], придбає активи New Hope за майже 7,8 млрд. юанів ($ 1150 млн.). Про це повідомило інформаційне агентство China Securities в понеділок.

* Компанія, яка спеціалізуєтся на транспортних засобах, з власником  малазійським мільрдером - Ананда Крішнан планує продати ігровий бізнес Tanjong Plc (TJPL.KL), після приватьизації фірми за $ 1,5 млрд. Про це повідомило інормаційне агенство Star в понеділок.

* Група китайських інвесторів розглядають можливість поглинання британського страховика Prudential Plc. Про це повідомило інформаційне агентство Sunday Times в понеділок.

* Компанія Hewlett-Packard Co вже близька до укладення угоди по купівлю компанії ArcSight Inc, яка спеціалізується на комп’ютерній безпеці, приблизно за $ 1,5 млрд., повідомила газета Wall Street Journal у неділю.

*  Власник американської приватної компанії Providence Equity, може виставити на продаж компанії Phones4U, яка займається роздрібною торгівлею мобільних телефонів. Про це повідомило інформаційне агентство Sunday Times пізно в суботу.

* Французька роздрібна мережа Carrefour SA (CARR.PA) відмовив кільком потенційним покупцям його магазинів у Південно-Східній Азії, таким як британська компанія Tesco PLC (TSCO.L) і японська Aeon Co. (8267.T). Про це повідомило інформаційне агентство Wall Street Journal  пізно в суботу.
 

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній


Новини Статті Аналітика
ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом ДТЕК презентувала компанію, яка займатиметься альтернативним газом Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри Виручка компанії IMAX подвоїлася завдяки продажам квитків у свої кінотеатри Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд остаточно вирішив занедбати інтереси вітчизняних оборонних підприємств Уряд остаточно вирішив занедбати інтереси вітчизняних оборонних підприємств Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Sony очолить новий президент компанії Sony очолить новий президент компанії Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія і Китай підписали 13 договорів на суму $8 млрд Росія і Китай підписали 13 договорів на суму $8 млрд Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті