Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:33 | London, Apr 19 10:33 | New York, Apr 19 06:33
Shanghai, Apr 19 18:33 | Tokyo, Apr 19 19:33 | Sydney, Apr 19 21:33

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній



2 вересня 2010 в 20:08 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній

Такі корпоративно-фінансові угоди було зафіксовано станом на четвер, 2 вересня 2010 року.  



American International Group Inc (AIG.N) подала заявку на внесення до Гонконгській фондовій біржі, азіатського підрозділу по страхуванню життя, AIA Group Ltd. AIG планує отримати 15 млрд. доларів від первинної публічної пропозиції акцій AIA. Заявку будуть розглядати в найближчі тижні.

У четвер акції колумбійської телекомунікаційної компанії Empresa de Telecomunicaciones de Bogota ETB.CN (ETB ETB.CN) впали на 26,6 % (800 песо) на місцевій фондовій біржі після того, як компанія не змогла забезпечити себе стратегічним партнером.

Компанія Avis Budget Group Inc (CAR.N), яка надає послуги з прокату автомобілів (CAR.N) підвищила ставку в боротьбі за автомобільну групу Dollar Thrifty (DTG.N) на 3 % до 1,35 млрд. доларів, конкуруючи з Hertz Global Holdings (HTZ.N).

Керівник  компанії "Вимпелком" (Vimpelcom) (VIP.N) - третій за величиною оператор мобільного зв’язку Росії підтвердив в четвер, що веде переогвори з єгипетським магнатом Naguib Sawiris про можливу покупку його італійського і єгипетського телекомунікаційних активів.

Burger King Holdings Inc (BKC.N), друга мережа фастфудів в США погодилася продати себе інвестиційній компанії 3G Capital за 3,26 млрд. доларів.

Компанія Hewlett-Packard Co (HPQ.N), виграла війну на торгах за компанію 3PAR Inc (PAR.N) поставивши 2,4 млрд. доларів в якості купівельної пропозиції. Hewlett-Packard випередив конкурента Dell Inc (DELL.O), який вийшов з торгів у четвер.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

ВимпелКом  - російський оператор стільникового зв’язку. Працює на території України під торгівельною маркою BeeLine, є четвертим за розміром абонентської бази України, якому належить 100% акцій ЗАТ «УРС». Головний офіс компанії «ВимпелКом» розташований у Москві. Станом на серпень 2007 налічував 2,7 млн. абонентів.

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній


Новини Статті Аналітика
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білоруський рубель девальвував на 55% Білоруський рубель девальвував на 55% Бернард Медофф - шахрай століття Бернард Медофф - шахрай століття Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Валютні війни: долар втомився Валютні війни: долар втомився Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті