Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 00:05 | London, Apr 23 22:05 | New York, Apr 23 18:05
Shanghai, Apr 24 06:05 | Tokyo, Apr 24 07:05 | Sydney, Apr 24 09:05

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 30.08.2010



30 серпня 2010 в 18:54 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 30.08.2010

Такі корпоративно-фінансові годи було зафіксовано станом на понеділок, 30 серпня 2010 року.  



** Рон Баркл, голова холдингової інвестиційної компанії Yucaipa Companies (Лос-Анджелес) заявив в понеділо, що не має наміру брати під свій контроль найбільшу мережу книжкових магазинів США. Баркл має 18,8 % акцій у контрольному пакеті компанії.

** Французька фармацевтична компанія Sanofi запропонувала виробнику лікарських засобів, Genzyme, 69 доларів за акцію з метою придбання. Загальна вартість пропозиції щодо купівлі склала 18, 5 млрд. доларів. Пізнаше в понеділок представники Genzyme повідомили керівництво компанії Sanofi про свою відмову, вказуючи на недооцінену вартість компанії. Акціонери компанія вимагають по щонайменше 74 доларів за акцію компанії  Genzyme.

** 3M Co, промисловий виробник США за різними напрямками, погодився купити Cogent Inc (COGT.O) більш ніж за 900 млн. доларів, заплативши майже 18-відсоткову надбавку.

** Регулятори Тайваню зустрінуться у вівторок для обговорення продажу тайванського блоку AIG (AIG.N) за 2, 2 млн. доларів. Це має бути остаточна та підсумкова зустріч в справі, яка затягнулася на 10 місяців.

** George Weston Ltd (WN.TO) придбає компанію Keystone Bakeries за 185 млн. доларів через свою дочірню компанію, Maplehurst Bakeries, яка є найбільшим продовольчим дистриб’ютором в Канаді.

** Fronteer Gold Inc (FRG.TO) підписав договір про покупку компанії AuEx Ventures Inc (XAU.TO), яка спеціалізується на видобуванні золота та срібла, за 226 млн. доларів готівкою й акціями. Мета придбання - отримати повний контроль над розвідковим проектом по видобуванні золота та срібла у штаті Невада.

** Posco розглядає можливість поглинання компанії Elkem (Норвегія), виробника кремнію для сонячних батарей, з метою забезпечення місця на швидкозростаючому ринку відновлювальних джерел енергії. Elkem, що належать конгломерату Orkla ASA, може коштувати Posco Близько 1 млрд. доларів.

** Компанія Intel здійснить покупку відділу німецької компанії Infineon, який спеціалізується на виробництві мікросхеми, за 1,4 млрд. доларів. Це забезпечить для американської компанії Intel більшу частку на ринку смартфонів. За попередніми планами, остаточну угоду підпишуть у першому кварталі 2011 року.
 

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 30.08.2010


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білоруський рубель девальвував на 55% Білоруський рубель девальвував на 55% 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті