Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:40 | London, Apr 25 16:40 | New York, Apr 25 12:40
Shanghai, Apr 26 00:40 | Tokyo, Apr 26 01:40 | Sydney, Apr 26 03:40

Корпорація DuPont купить виробника біопродуктів Danisco за $5,8 мільярда

Корпорація DuPont купить виробника біопродуктів Danisco за $5,8 мільярда




10 січня 2011 в 15:24 - Христина


Корпорація DuPont купить виробника біопродуктів Danisco за $5,8 мільярда

Американська хімічна корпорація DuPont оголосила, що купить датського виробника біопродуктів Danisco за 5,8 мільярда доларів. Про це повідомляє агентство Reuters.



Операція дозволить американцям вийти на новий для себе ринок - ринок харчових добавок, на якому зараз у США домінує International Flavors and Fragrances.

Для акціонерів Danisco угода є вигідною, оскільки американці запропонували данцям по 665 датських крон за акцію. Це на 25 відсотків більше, ніж ці цінні папери на початку січня коштували на біржі. З даних біржі в Копенгагені, ці акції вже подорожчали на 26%.

Danisco вважається однією з найбільших компаній Данії. У 2009 році DuPont була третьою за величиною хімічною компанією в світі, якщо судити за ринковою капіталізацією, і дев'ятою - якщо за річним доходом. Капіталізація DuPont на початок 2010 року становить понад 45 мільярдів доларів.
 

Корпорація DuPont купить виробника біопродуктів Danisco за $5,8 мільярда


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті