Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:28 | London, Apr 25 10:28 | New York, Apr 25 06:28
Shanghai, Apr 25 18:28 | Tokyo, Apr 25 19:28 | Sydney, Apr 25 21:28

JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter

JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter




28 лютого 2011 в 14:52 - Христина


JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter

Фонд JP Morgan веде переговори про купівлю 10% акцій сервісу мікроблогів Twitter, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.



Покупцем частки Twitter, можливо, виступить спеціальний фонд JPMorgan Digital Growth Fund, створений для клієнтів, охочих вкладатися в інтернет-проекти. За словами джерела, сторони оцінили Twitter в більш ніж 4 млрд. доларів. Інші деталі угоди не розкриваються.

Переговори між банком і Twitter тривають, і поки немає ніяких гарантій, що операція відбудеться, зазначає джерело. Переговори ведуться не тільки безпосередньо з компанією, а й з акціонерами Twitter.

Представники Twitter і JP Morgan ситуацію виданню не прокоментували.

Одним з останніх інвесторів Twitter став Джон Доер (компанія Kleiner Perkins), який вклав в мережу мікроблогів 200 млн. доларів. Раніше він вже інвестував значні кошти в Amazon і Google. З урахуванням останніх інвестицій вартість компанії досягла 3,7 млрд. доларів.
 

JP Morgan може придбати 10% акцій Twitter


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
"Трійка Діалог" завершила переговори про поглинання Сбербанком Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті