Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:53 | London, Apr 25 20:53 | New York, Apr 25 16:53
Shanghai, Apr 26 04:53 | Tokyo, Apr 26 05:53 | Sydney, Apr 26 07:53

Звіт бюджету ЄС виявив помилки в освоєнні 92% коштів



10 листопада 2010 в 13:44 - Христина


Звіт бюджету ЄС виявив помилки в освоєнні 92% коштів

Більше 90% бюджету ЄС у 2009 році, який становив 109,142 млрд євро, були освоєні з порушеннями, з'ясували представники європейської Рахункової палати ЄС.  



Вчорашній звіт про виконання бюджету ЄС на 2009 рік виявив суттєві помилки в освоєнні 92% коштів. Особливо багато питань викликають виплати у сфері сільського господарства та правила держзакупівель. Члени Рахункової палати уточнюють, що порушення в основному виникають через неправильно виставлені рахунки.

Також аудитори виявили системні недоробки, які ведуть до невірних підрахунків та несвоєчасних платежів. Зокрема, такі помилки були знайдені в 214 транзакціях в сфері сільського господарства.

Члени Рахункової палати уточнюють, що в освоєнні частини бюджету, виділеної на сільське господарство у 2009 році, велика частина порушень викликана суспільними вимогами виплат на землю, непридатну для сільського господарства. Так, у Британії виявлені випадки виплат сільськогосподарських субсидій гольф-клубів, девелоперським та іншим компаніям, які не мають відношення до сільського господарства.

Аудитори також повідомили, що 9 з 10 проектів будівництва доріг до ЄС реалізуються з порушеннями, незважаючи на те, що порушення були виявлені ще до того, як контракти були підписані.

Виявлені проблеми викликали гострі дебати на тему розміру бюджету ЄС на наступний рік. Європейська комісія та Парламент закликали ігнорувати національні програми економії, викликані збільшенням витрат Брюсселя на 6%.
 

Звіт бюджету ЄС виявив помилки в освоєнні 92% коштів


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ Креатив Груп - Аналитика от ИГ Сократ
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄС хоче протестувати українські АЕС ЄС хоче протестувати українські АЕС ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ ПРО ФОРМИ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті