Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:15 | London, Apr 25 21:15 | New York, Apr 25 17:15
Shanghai, Apr 26 05:15 | Tokyo, Apr 26 06:15 | Sydney, Apr 26 08:15

Zain в Саудівській Аравії має намір зменшити капітал, а потім випустити нові акції

Zain в Саудівській Аравії має намір зменшити капітал, а потім випустити нові акції




21 серпня 2010 в 14:47 - Уляна Роїк


Zain в Саудівській Аравії має намір зменшити капітал, а потім випустити нові акції

Zain в Саудівській Аравії, підрозділ найбільшої телекомунікаційній компаній Кувейту, чекає на згоду інвесторів на зменшення акціонерного капіталу на 48 %, щоб потім збільшити його на 60 %, дату цієї операції не розголошують.  



Акціонерний капітал скоротиться до 7,3 млрд. ріалів (1,95 млрд. доларів) з 14 млрд. ріалів, про це заявили в заяві від компанії на веб-сайті Саудівської фондової біржі. Кількість акцій впаде до 732, 8 млн. після того як за кожні 2,096 акцій буде виставлено одну. 

Потім брокери від відділу кувейтської Zain в Саудівській Аравії планують домагатися від інвесторів згоди на те щоб підвищити капітал до 11,7 млрд. ріалів з 7,3 млрд. ріалів шляхом випуску 438.3 млн. нових акцій.

Представники компанії Zain в Саудівській Аравії в червні заявили, що керівництво компанії розглядає можливість щодо скорочення капіталу для покриття накопичених збитків. У другому кварталі збиток підрозділу скоротився до 632 млн ріалів у порівнянні з 857 млн. ріалів роком раніше.

Zain в Саудівській Аравії має намір зменшити капітал, а потім випустити нові акції


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білоруський рубель девальвував на 55% Білоруський рубель девальвував на 55% Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Аналітики очікують ослаблення гривні до позначки 8,05 грн/долар Валютні війни: долар втомився Валютні війни: долар втомився Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
У Білорусі почалася валютна паніка У Білорусі почалася валютна паніка Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті