Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:35 | London, Apr 20 04:35 | New York, Apr 20 00:35
Shanghai, Apr 20 12:35 | Tokyo, Apr 20 13:35 | Sydney, Apr 20 15:35

Ціни на пшеницю почали рости після заборони Росії на експорт

Ціни на пшеницю почали рости після заборони Росії на експорт
За матеріалами: Bloomberg
Рейтинг: 0
Голосів: 0




3 вересня 2010 в 16:06 - Христина


Ціни на пшеницю почали рости після заборони Росії на експорт

Ціни на пшеницю виросли в Чикаго після того, як Росія, третій за величиною виробник у світі, продовжила заборону на експорт зерна в наступному році, тим самим збільшуючи ціни на продовольчі товари.   



У столиці Мозамбіку, Мапуто, тривають заворушення через підвищення цін на хліб. Шанси опинитися у виграші є у США, які експортують половину свого врожаю.

Поставка пшениці в грудні збільшилася на 1,5 відсотка до $ 7,2475 за бушель. Росія, що страждає від найсильнішої посухи принаймні за півстоліття, оголосила заборону на експорт 15 серпня, яка була назначена на кінець 31 грудня. Прем’єр-міністр РФ Володимир Путін заявив вчора, що питання про заборону не будуть розглядати аж до наступного врожаю.

 

Ціни на пшеницю почали рости після заборони Росії на експорт


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті