Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:51 | London, Apr 24 23:51 | New York, Apr 24 19:51
Shanghai, Apr 25 07:51 | Tokyo, Apr 25 08:51 | Sydney, Apr 25 10:51

Ціни на нафту падають перед засіданням ФРС та в очікуванні збереження квот ОПЕК

Ціни на нафту падають перед засіданням ФРС та в очікуванні збереження квот ОПЕК




12 жовтня 2010 в 11:47 - Уляна Роїк


Ціни на нафту падають перед засіданням ФРС та в очікуванні збереження квот ОПЕК

Нафта дешевіє у вівторок після того, як Саудівська Аравія дала зрозуміти, що Організація країн-експортерів нафти збереже поточні рівні виробництва після засідання на цьому тижні, змусивши ринок зосередитися на коливаннях долара і перспективах пом’якшення монетарної політики.  



Міністр нафтової промисловості Саудівської Аравії сказав, що його влаштовує поточний ринок нафти. Міністр у понеділок приїхав до Відня, щоб взяти участь у першому за сім місяців засіданні ОПЕК, яке почнеться в четвер.

Як повідомляє Reuters, тепер в центрі уваги опинилося листопадове засідання ФРС. Протокол засідання від 21 вересня, коли Центробанк заявив, що готовий забезпечити додаткову підтримку економіці, і висловив стурбованість низькою інфляцією, буде опублікований сьогодні о 21.00.

"Сильний долар послабить ціни на нафту, особливо коли фондові ринки будуть достатньо стабільними, - повідомив аналітик з ANZ. - Долару допомогло вирости те, що ринок вже заклав у ціни нове кількісне пом’якшення. Члени ОПЕК, дуже ймовірно, збережуть на колишньому рівні квоти видобутку, і вони вважають що ціни від $ 70 до $ 80 цілком комфортні ".

Наїмі з Саудівської Аравії також сказав, що ціни в діапазоні $ 70 - $ 80 "ідеальні", вказавши на те, що найвпливовіший член ОПЕК не планує домагатися підвищення цін. Цей діапазон дозволяє виробникам інвестувати в розширення потужностей і не загрожує відновленню глобальної економіки, вважає ОПЕК.
 

Ціни на нафту падають перед засіданням ФРС та в очікуванні збереження квот ОПЕК


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті