Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:58 | London, Apr 20 04:58 | New York, Apr 20 00:58
Shanghai, Apr 20 12:58 | Tokyo, Apr 20 13:58 | Sydney, Apr 20 15:58

Торгове сальдо Китаю зменшилось за рахунок зростання імпорту

Торгове сальдо Китаю зменшилось за рахунок зростання імпорту




10 вересня 2010 в 15:59 - Уляна Роїк


Торгове сальдо Китаю зменшилось за рахунок зростання імпорту

Китайський імпорт зріс у серпні, що свідчить про збільшення внутрішнього попиту країни, економіка якої стала головною рушійною силою глобального зростання.  



"Економічне зростання Європи і США сповільнилося, починаючи з другої чверті означає, що Китай може знову очолити відновлення глобальної економіки", сказав шанхайський економіст.

Імпорт виріс на 35,2 % в серпні в порівнянні з попереднім роком, перевершивши дані за липень  -  22,7 %.

Річне зростання експорту сповільнилося на 34,4 % у серпні з 38,1 % у липні.

Торгове активне сальдо склало 20 млрд. доларів, що є досить позитивним показником, але не порівняти з 28,7 млрд. доларів у липні, і значно нижче середнього прогнозу аналітиків 27,1 млрд. доларів.

Зростання сповільнилося в першому півріччі цього року через заходи уряду з приборкання банківських кредитів, припинення спекуляції нерухомістю та закриття застарілих, енергетичних заводів в таких секторах, як сталь і цемент.

Уряд заявив у п’ятницю, що ціни на житло залишились незмінними з червня, що свідчить про досягнення бажаних результатів, за рахунок охолодження ринку нерухомості.

Несподівано велике зростання імпорту пом’якшило політично-спірний торговий баланс Китаю напередодні слухань у Конгресі США, присвяченого темі недооціненого китайського юаня.
 

Торгове сальдо Китаю зменшилось за рахунок зростання імпорту


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті