Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:00 | London, Apr 19 22:00 | New York, Apr 19 18:00
Shanghai, Apr 20 06:00 | Tokyo, Apr 20 07:00 | Sydney, Apr 20 09:00

Світові авіакомпанії оштрафовані на загальну суму 799,4 мільйона євро за картельну змову



10 листопада 2010 в 12:24 - Христина


Світові авіакомпанії оштрафовані на загальну суму 799,4 мільйона євро за картельну змову

11 великих світових авіакомпаній, визнаних винними в картельній змові щодо тарифів на вантажоперевезення, оштрафовані Єврокомісією на загальну суму 799,4 мільйона євро.  



Серед порушників - Air France-KLM, British Airways, Air Canada, Cathay Pacific, Cargolux, Japan Airlines, LAN Chile, SAS, Singapore Airlines, Qantas і Martinair.

Найбільший штраф доведеться заплатити Air France-KLM - 310,1 мільйона євро. Французько-голландська авіакомпанія також заплатить 25,5 мільйона євро за Martinair, якою зараз володіє. British Airways оштрафована на 104 мільйони євро, решта - на суми від 8,2 мільйона до 79,9 мільйона євро.

Як вдалося встановити, в період з 1999 по 2006 рік учасники картелю погоджували збори за паливо і безпеку, відмовляючись надавати знижки. Змова був припинена в лютому 2006 року, коли Єврокомісія завершила розслідування, розпочате за сигналом від Lufthansa. Німецька авіакомпанія уникла штрафу за картельну змову, а іншим суму виплат скоротили на 15-50 відсотків, оскільки вони співпрацювали зі слідством.

Міністерство юстиції США раніше звинуватило в картельній змові 18 авіакомпаній та кількох посадових осіб, які були оштрафовані на суму більше 1,6 мільярда доларів.
 

Світові авіакомпанії оштрафовані на загальну суму 799,4 мільйона євро за картельну змову


Новини Статті Аналітика
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Практичні аспекти інвестиційно-інноваційної діяльності авіатранспортних підприємств України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Уряд стимулюватиме авіакомпанії вітчизняні літаки Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті