Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:50 | London, Apr 20 09:50 | New York, Apr 20 05:50
Shanghai, Apr 20 17:50 | Tokyo, Apr 20 18:50 | Sydney, Apr 20 20:50

Споживчі витрати США збільшились на 0,4%

Споживчі витрати США збільшились на 0,4%




25 листопада 2010 в 10:32 - Христина


Споживчі витрати США збільшились на 0,4%

Витрати населення США збільшились четвертий місяць поспіль у жовтні, а головний показник інфляції був на рекордно низькому рівні, відповідно до звіту міністерства торгівлі США, що зміцнило впевненість ФРС у необхідності політики подальшого стимулювання економіки.



Мінторг повідомив, що споживчі витрати виросли в жовтні на 0,4 відсотка після зростання у вересні, згідно з переглянутими даними, на 0,3 відсотка.

Економісти очікували збільшення споживчих витрат, у розрахунок яких входить близько 70 відсотків всієї економічної активності США, на 0,5 відсотка в минулому місяці після спочатку підрахованих 0,2 відсотка зростання у вересні.

Основний показник, на який орієнтується ФРС при оцінці споживчої інфляції - індекс особистих споживчих витрат без обліку продуктів харчування і цін на енергоносії (PCE) - не змінився другий місяць поспіль.

Однак за останні 12 місяців, включаючи жовтень, індекс PCE виріс на 0,9 відсотка, що є найбільш скромним значенням з 1960 року і не дотягує до зони комфорту Центробанку між 1,7 відсотка і 2,0 відсотка.

Хоча споживчі витрати і виросли в жовтні, цифри все ще не достатньо міцні. Побоювання низької інфляції і повільного економічного зростання служать причинами для Федрезерву вкачувати великі обсяги грошей в економіку через програму викупу держоблігацій на суму в $600 мільярдів.
 

Споживчі витрати США збільшились на 0,4%


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті